Over Leidsche Rijn Lijn

 

Wij houden van Leidsche Rijn. De pioniersgeest in de wijk is lekker en de grootste VINEX wijk van Nederland is veel leuker dan veel mensen weten. De hoogste tijd om dit te veranderen met onze Leidsche Rijn Lijn.


Het eerste wapenfeit: het 20 jaar Leidsche Rijn T-shirt

Wij kwamen op het idee omdat we, zeker in het begin, best vaak moesten uitleggen dat het wonen in Leidsche Rijn echt wel erg leuk is. Mensen weten vaak niet wat er allemaal te doen is. Daarom zijn wij langs de meest iconische horecagelegenheden en Stichting 20 jaar Leidsche Rijn gegaan met ons idee. Zij vonden het direct allemaal een te gek plan en besloten mee te doen. Hopelijk wordt het zo’n groot succes dat er volgend jaar weer een Leidsche Rijn T-shirt komt. Het is voor de huidige bewoners en helemaal voor de vele bewoners die er nog bij komen in Leidsche Rijn een perfecte manier om kennis te maken met de horeca, de wijk en hun (nieuwe) buren,” aldus initiatiefnemers Paulien Ligtvoet en Gwen Jansen. Ligtvoet woont al 18 jaar in Leidsche Rijn en Gwen Jansen 19 jaar. De tijd vliegt.


In dit prachtige ontwerp dat illustrator & vormgeefster Hilda Groenesteyn van studio Hille voor Leidsche Rijn Lijn maakte zie je waar welke horecagelegenheid ligt in Leidsche Rijn. Zo zie je dat er, alleen al op het vlak van de horeca, erg veel te doen is! Een mooi zoekplaatje. Wil je meer zien van het werk van studio Hille kijk dan even op haar website. http://www.studiohille.nl/